Taxe participare Conferința SNRIR 2019

1. TAXA DE PARTICIPARE Până la 13.10.2019 După 13.10.2019
Medici specialiști/primari membri SNRIR - se achită și cotizația pe 2019300 lei400 lei
Medici rezidenți membri SNRIR - se achită și cotizația pe 2019200 lei300 lei
Medici specialiști/primari nemembri SNRIR450 lei 550 lei
Medici rezidenți nemembri SNRIR300 lei400 lei
Medici cardiologi100 lei100 lei
Persoană însoțitoare200 lei200 lei
Student (participare doar la lucrări)gratuitgratuit
Cotizație membru SNRIR 2019 medici primari/specialiști/rezidenți50 lei50 lei
*Pentru participări bussiness vă rugăm să contactați organizatorul!

**Toate costurile mai sus menționate includ TVA!

Taxele se pot achita online direct pe site-ul manifestării: www.snrir2019.medical-congresses.ro

Sau

Taxele  se pot achita prin transfer bancar (taxele bancare vor fi suportate de participant), cu datele de mai jos:

  • Beneficiar: PROevents & CONFERENCE, CUI: RO17149202
  • Cont IBAN: RO53INGB0001009011498920; Banca: ING BUCURESTI

După efectuarea plății vă rugăm să trimiteți dovada plății, dovada achitării la zi a cotizatiei de membru SNRIR (după caz) și datele pe care doriți să emitem factura pe adresa roxana.lazar@palomatours.com (nr. de telefon: 0752168808) pentru a putea primi confirmarea înregistrării dvs. și factura fiscală aferentă plății.

Studenții au acces gratuit la manifestare (în limita locurilor disponibile, în ordinea înscrierii!) numai pe baza înregistrării prin trimiterea emailului de intenție la adresa roxana.lazar@palomatours.com, însoțit de copia după adeverință care atestă acest statut.

Manifestarea va fi creditată cu puncte EMC de către Colegiul Medicilor din România și va fi de asemenea creditată și de către Ordinul Asistenților din România.

Taxele de participare includ:

  • Ecuson și geantă de congres
  • Acces la prelegeri și expoziție medicală
  • Diplomă de participare cu puncte EMC
  • Prânzuri și cine după caz
  • Pauze de cafea

Taxa de însoţitor include:

  • Participarea la Cocktailul de Deschidere și / sau alte mese

N.B.: Organizatorii se obligă să asigure geanta cu materialele de congres numai participanţilor înscrişi până la data de 10.10.2019. Pentru participanţii înscriși după această dată, geanta cu materialele de congres va fi distribuită în limita stocului disponibil.

 

Pentru orice informații suplimentare vă rugăm să vă adresați organizatorilor:

PROevents & Conference

Alina Hanuschi: alina.hanuschi@pproevents.com, 0752 168817

ÎNREGISTRARE CONGRES 2019

Înregistrarea participanților este indisponibilă
Termenul limită pentru înregistrarea participanților a fost 21.10.2019, ora 23:59!

Ne face placere sa va informam ca incepand cu data de 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (“GDPR”).

Dorim sa va anuntam ca respectam prevederile Regulamentului UE privind confidentialitatea si protectia datelor cu caracter personal, aliniindu-ne noilor cerinte.

Va informam faptul ca PROEVENTS & CONFERENCE colecteaza doar date asociate persoanelor fizice/ juridice în contextul în care ne sunt solicitate servicii pentru a caror livrare avem nevoie de aceste informatii, fiindu-ne necesare in intersul legitim al dumneavoastra.

In contextul participarii la un congres medical pentru validarea creditelor EMC de catre Colegiul Medicilor din Romania sunt necesare date obligatorii precum nume, prenume, CNP, specilalitate medicala, loc de munca si grad profesional. Alte date precum adresa de e-mail și numărul de telefon ne sunt necesare pentru a va transmite informatii legate de desfasurarea unei manifestari medicale spre Exemplu: locatie, deadline inregistrare sau trimitere lucrari stiintifice.

Precizam ca datele dumneavoastra nu vor fi instrainate de noi catre nici un tert si vor fi folosite numai in scopul in care au fost transmise.

In situatia in care veti alege sa platiti cu cardul unul dintre servicii, precizam ca instrumental de plata electronica este unul sigur si ca noi nu stocam astfel de date (detalii card, conturi bancare) iar platile se realizeaza numai in interfetele securizate care apartin institutiilor bancare.

Va informam ca aveti posibilitatea de a reveni asupra deciziei acceptului de comunicare in orice moment si totodata puteți solicita orice informatii suplimentare referioare la datele dumneavoastra, contactându-ne la gdpr@palomatours.com