Dragi colegi,

În numele Societății de Neuroradiologie și Radiologie Intervențională din România – SNRIR, este o mare plăcere să vă invităm să participați la “Conferința Națională SNRIR 2019”, manifestare care se va desfășura în perioada 25-27 octombrie 2019, la Hotel Grand, Târgu Mureș.

Și anul acesta, evenimentul, care reprezintă întâlnirea anuală a practicienilor în domeniul neuroradiologiei și radiologiei intervenționale, continuă să pună accent pe activitățile de formare ale tinerilor profesioniști în acest domeniu.

Activitățile vor fi susținute de personalități din România, sub forma unor prelegeri și întâlniri motivaționale, în care toți participanții să aibă șansa de a împărtăși idei cu onorabilii noștri oaspeți, într-un cadru cât mai relaxat și entuziast.

Evenimentul va include și expoziții științifice de prezentare a produselor de ultimă generație ale companiilor de vârf în domeniu și evenimente de socializare care să dea posibilitatea continuării discuțiilor profesionale într-un ambient cât mai plăcut, caracteristic și locatiei geografice.

Vă invităm să trimiteți cât mai multe rezumate până pe 15 septembrie 2019 direct pe site-ul oficial al manifestării: www.snrir2019.medical-congresses.ro.

Așteptăm cu nerăbdare să ne reîntâlnim la “Conferința SNRIR 2019” într-un număr cât mai mare.

Prof. Dr. Gheorghe Iana
Președinte SNRIR

Conf. Dr. Bogdan Popa
Președinte conferință

                                                                              

Pentru mai multe informații vă rugăm să contactați organizatorul logistic:

PROEVENTS & CONFERENCE SRL

Alina HANUSCHI – 0752 168817

alina.hanuschi@palomatours.com

Roxana LAZĂR – 0755 123411

roxana.lazar@palomatours.com